Akció!

Krémkészítő tanfolyam

6 000 Ft 5 500 Ft

Az összetevőkért sem kell hetedhét határon átkelned, vagy varázslatos szörnyekkel megküzdened, hiszen ez nem egy mese, hanem nagyon is valóság: a természetes összetevők felhasználásával, és a megfelelő tudással felvértezve te magad, otthon is elkészítheted a saját kéz- és testápoló krémedet, ami mesterséges adalékanyagok, tartósítószerek és színezékek nélkül segít megőrizni a bőröd puhaságát.
Négy órás tanfolyamon vehetsz részt, ahol te is megtudod, hogyan készül a hidegen sajtolt olajból, a kecsketejből, a shea vajból és néhány gyógynövényből Q10-ben gazdag, hidratáló, gyulladáscsökkentő, lágy krém.
A tanfolyam végén haza is viheted a saját kézkrémedet és testápolódat, a tudás birtokában ezeket később otthon is bármikor elkészítheted, hogy pótold a kiapadó készleteidet, vagy éppen meglepd a barátaidat valami nagyon egyedivel.

Kategória:

Leírás

A Q10-ről, a bőrfiatalító összetevőről már biztosan te is hallottál, de gondolkodtál már azon, hogy hogyan kerül a különböző krémekbe? Eláruljuk, hogy nem a nagyüzemi gyártás az egyetlen módja annak, hogy ránctalanító, hidratáló krémet állíts elő, sőt!