Újra szappan és krémkészítő tanfolyamot szerverünk. Jelentkezz most, hogy biztosan legyen helyed. Ajánld barátnőidnek ismerőseidnek, párban is érdekes mindkét tanfolyam.

Szappankészítő tanfolyam:

Szappankészítés vegyszerek és mesterséges színezőanyagok nélkül. Az elkészült szappanok azonnal hazavihetők!
Egy szappan célja látszólag egyszerű: segítsen megtisztítani a bőrödet a mindennapi szennyeződésektől, és közben ápolja, hidratálja is azt. Ha mindezek mellett még jó az illata is, az azért nem hátrány. Az egyszerű elvárásokért cserébe azonban a gyárilag előállított szappanokba sokszor hatalmas mennyiségű vegyszer és kemikália kerül, így a három elvárás csak a legritkább esetekben áll fent egyszerre.

A saját magad által készített szappanokról nem csak azt tudod biztosan, hogy mi kerül bele, de olyan kozmetikumot készíthetsz, amilyet csak szeretnél. A  szappankészítő tanfolyamon az alapanyag a bőrtápláló, antiallergén, öregedésgátló kecsketej lesz, amit a legváltozatosabb gyógynövényekkel és illóolajokkal gazdagíthatsz.

Az elméleti oktatás után mindenki saját maga készíti el saját ízlésének megfelelő szappanját.

Kiegészítésként az alábbi gyógynövények közül lehet válogatni: menta, citromfű, kamilla, fahéj, levendula, rozmaring, hársfa, pemetefű, akác, orgona

Extra kiegészítő: csokoládé, kókusz, zabpehely, mák, narancs

Elkészítheted életed első kecsketejes szappanját, ami tele van Q10-zel és E-vitaminnal és akár ajándékozhatsz belőle barátaidnak is. Megmutathatod magadnak és ismerőseidnek a művészt, ami benned rejlik, pompás ajándékokat készíthetsz mától. Nincs több karácsonyi fejtörés,de bármilyen alkalomra is kiváló. A tanfolyam elvégzését követően egyedi ajándékot készíthetsz, töredék áron. Az izgalom, a várakozás, a befektetett energia mind-mind meghozza gyümölcsét már a következő ajándékozásnál, hisz nem egy tömeg gyártott terméket fogsz adni, hanem egyedit.

A tanfolyamokra 2018. november 28-ig lehet. A tanfolyamok csak a szükséges (min 10 fő) létszám esetén indulnak el.

A tanfolyamok ára 5000 ft/ tanfolyam, a helyszínen fizetendő.  A tanfolyamok elindulásáról, részleteiről mindenkit a regisztrációkor megadott e-mail címen értesítünk.

Jelentkezni kizárólag az alábbi  kérdőív kitöltésével lehet!

Helyszín:  Kisnémedi Művelődési Ház

2165 Kisnémedi Fő út 7.

Szappankészítő tanfolyam kezdési időpontja

2018. december 1. szombat 9:00

Sütiszappan tanfolyam:

2018. december 1. szombat 12:00